Det var da værd at prøve.

onsdag den 13. april 2011

Kigger.

Jeg kigger meget på mennesker, hvad er det der gør vi mænd og kvinder har så svært ved at finde sammen på et ligeværdigt grundlag? Det starter allerede i de helt unge år i folkeskolen, hvor drengene rykker pigerne i håret, tager deres ting, rykker op i deres kjoler osv. osv, og det holder faktisk ved helt langt op i årene måske resten af livet, med lidt forskellige variationer - smiler.
Een ting er jeg helt sikker på, og det er at er man vel sorgineret og forstår almindelig pli, har empati og er oprigtig interesseret, så er de største forhindringer ryddet af vejen.
Hvad er det så der gør så mange bliver skilt og skal starte forfra igen, hvis man altså gerne vil være to. For mit eget vedkommende var det hovedsalig de først nævnte ting som manglede og det førte flere med sig, indtil det gik helt galt, måske derfor netop det emne ligger mig på sinde, for jeres egen skyld gør ikke de samme fejl. Der skal så lidt til og har så stor en betydning at gøre lidt ud af sig selv, både for ens evt.partner og for en selv.

Ingen kommentarer: